Marre Breitschaft Letselschadeadvocaat

Marre Breitschaft Letselschadeadvocaat

mr. M.B.H. Breitschaft

06 54384340
breitschaft@hethartendezaak.nl

lsalsa kieswijzeraspspec ver orde

In 2000 ben ik direct na het afronden van mijn rechtenstudie begonnen als advocaat. Ik ben opgeleid in de algemene praktijk, maar heb mij al na een paar jaar gespecialiseerd als letselschadeadvocaat.

Het juridische aspect van de zaak gaat voor mij leven door de mens die erachter zit. In letselschadezaken moet het slachtoffer het meestal opnemen tegen de machtige verzekeraar. In deze ongelijke strijd heb ik er dan ook voor gekozen uitsluitend op te treden voor het slachtoffer.

Letsel- en overlijdensschades hebben een grote impact op het leven van de slachtoffers en nabestaanden. Als letselschadeadvocaat neem ik hen de juridische zorg voor zoveel mogelijk uit handen. Ik adviseer over de aansprakelijkheid en de begroting van de schade, regel voorschotbetalingen en onderhandel met de aansprakelijke verzekeraar. Het uitgangspunt is het regelen van de schade in overleg met de verzekeraar, maar indien nodig wordt een procedure bij de rechter gestart.

Juridisch inhoudelijk mogen cliënten van mij hoge kwaliteit verwachten vanwege reeds jarenlang opgebouwde kennis en ervaring. Ik ben onder meer lid van de volgende specialisatieverenigingen:

•Vereniging Letselschade Advocaten (LSA) en van de Kwaliteitscommissie binnen deze vereniging (www.lsa.nl);

•Vereniging Advocaten Slachtoffers Personenschade (ASP, www.asp-advocaten.nl);

•Werkgroep Artsen Advocaten (WAA, www.waa.nl).

Verder hecht ik waarde aan een open, duidelijk en rechtstreeks contact met mijn cliënten. Ik hoop dan ook dat cliënten zich vrij voelen mij laagdrempelig te benaderen. Ik sta de cliënt gedurende het gehele traject persoonlijk terzijde, waarbij uitsluitend het belang van de cliënt mij voor ogen staat. Mijn doel is via de meest praktische weg maximaal resultaat voor de cliënt te behalen, zodat die het leven zoveel als mogelijk weer kan oppakken en de zaak uiteindelijk met een gerust hart kan afsluiten.

Slachtoffers en nabestaanden die een gespecialiseerde letselschadeadvocaat zoeken, zijn van harte uitgenodigd om contact met mij op te nemen. Een eerste afspraak voor een oriëntatiegesprek is altijd kosteloos en vrijblijvend.

Lees meer over onze kosten. Een eerste kennismakingsgesprek is gratis en vrijblijvend.

Onze kosten