Over ’t Hart & De Zaak Advocaten

’t Hart & De Zaak Advocaten bestaat uit Eveline Asselbergs en Marre Breitschaft. Wij zijn ervaren en ieder op ons eigen rechtsgebied gespecialiseerde advocaten. Eveline is in 1998 beëdigd als advocaat en legt zich sindsdien volledig toe op het personen- en familierecht en mediation. Marre is in 2000 als advocaat beëdigd en heeft zich gespecialiseerd in de letselschade en het gezondheidsrecht.

Als advocaten zijn wij ingeschreven bij de Nederlandse Orde van Advocaten in Den Haag (Neuhuyskade 94, 2596 XM Den Haag, 070 335 35 35, info@advocatenorde.nl). Meer informatie over de Orde van Advocaten en welke regels op advocaten van toepassing zijn (voortvloeiend uit onder meer de Gedragsregels, de Advocatenwet, de Verordening op de Advocatuur en de Regeling op de Advocatuur) kunt u vinden op www.advocatenorde.nl.

Op onze rechtsgebieden zijn wij lid van de daarbij behorende specialisatieverenigingen waaruit extra waarborgen voortvloeien voor opleiding en kwaliteit. Voor meer informatie over de specialisaties kunt u kijken bij ‘rechtsgebieden’.

Wij staan allebei uitsluitend particulieren bij.

Per 2016 besloten wij onze krachten te bundelen in ’t Hart & De Zaak Advocaten. “’t Hart” staat voor het menselijk aspect en onze liefde voor het werk. “De Zaak” staat voor vakkennis, kunde en de aandacht die uitgaat naar het zakelijk aspect. Door beide termen op gelijk niveau te plaatsen, geven wij aan dat deze even belangrijk zijn. Uit onze kernwaarden vloeit daarbij logisch voort het begrip “hart voor de zaak”. De manier van schrijven refereert aan de klassieke naamgeving van advocatenkantoren, maar in ons geval is de kantoornaam een adagium. Dit blijft altijd hetzelfde. Het is het hart van de organisatie.

Zoekt u advocaten:

  • die oog hebben voor het persoonlijk aspect,
  • die u altijd persoonlijk te woord en terzijde staan,
  • die rechtstreeks en laagdrempelig zijn te benaderen,
  • die duidelijke taal spreken,
  • die juridisch inhoudelijk op het hoogste niveau zijn geschoold,
  • die staan voor kwaliteit,
  • die een praktische instelling hebben, maar zo nodig voor u naar de rechter gaan?

Dan bent u bij ’t Hart & De Zaak Advocaten aan het juiste adres!

U bent van harte uitgenodigd om contact op te nemen om een afspraak te maken voor een gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek.

Lees meer over onze kosten. Een eerste kennismakingsgesprek is gratis en vrijblijvend.

Onze kosten