Neem contact op over letselschade

Letselschade

Letselschade ontstaat door verwonding van lichaam of geest. Indien het slachtoffer komt te overlijden wordt gesproken van overlijdensschade. Letselschade en overlijdensschade kunnen bijvoorbeeld ontstaan door verkeersongevallen, ongelukken op het werk, ondeugdelijke producten, misdragingen bij sport en spel, gedrag van dieren, gebrekkige zaken, misdrijven, of medische fouten. In de regel bestaat een recht op schadevergoeding wanneer de schade door de schuld van een andere partij is veroorzaakt. Meestal worden de belangen van de aansprakelijke partij door een verzekeringsmaatschappij behartigd.

Bij ’t Hart & De Zaak Advocaten is Marre Breitschaft als advocaat gespecialiseerd in de behandeling van zaken op het gebied van letselschade en overlijdensschade. Zij treedt uitsluitend op aan de kant van slachtoffers en nabestaanden, en dus niet voor verzekeraars. Slachtoffers en nabestaanden worden door Marre persoonlijk terzijde gestaan om de schadevergoeding te verkrijgen waar zij recht op hebben. Zij werkt nauw samen met medisch adviseurs, arbeidsdeskundigen en rekenkundigen uit haar netwerk. Cliënten zijn dus verzekerd van deskundige bijstand gedurende het gehele traject.

Marre is lid van de Vereniging van Letselschade Advocaten (LSA), de Vereniging Advocaten Slachtoffers Personenschade (ASP) en de Werkgroep Artsen Advocaten (WAA). Het lidmaatschap van de LSA is voor een letselschadeadvocaat het hoogst haalbare keurmerk dat op verschillende fronten extra kwaliteitswaarborgen biedt voor het slachtoffer of de nabestaande als cliënt. LSA-advocaten hebben een aparte opleiding gevolgd, moeten verplicht hun vakkennis jaarlijks op peil houden en veel letselschadezaken doen. Daarom is op letselschadegebied een LSA-advocaat de meest gespecialiseerde belangenbehartiger. Net als alle andere advocaten is een LSA-advocaat onderworpen aan alle eisen die de Orde van Advocaten stelt aan de wijze van praktijkuitoefening, de gedragsregels die voor advocaten gelden, en aan het advocatentuchtrecht. Bovendien heeft de LSA een eigen Ombudsman waar een cliënt ook met eventuele klachten terecht kan. Al deze elementen bieden voor slachtoffers en nabestaanden de beste waarborgen voor een optimale juridische dienstverlening. Een LSA-advocaat onderscheidt zich door deze waarborgen van andere letselschadebelangenbehartigers, die vaak geen (LSA-)advocaat zijn.

Cliënten die een gespecialiseerde letselschadeadvocaat zoeken, zijn van harte uitgenodigd om contact met Marre op te nemen. Een eerste afspraak voor een oriëntatiegesprek is altijd kosteloos en vrijblijvend.

lsalsa kieswijzeraspspec ver orde

Neem contact op over letselschade

Lees meer over onze kosten. Een eerste kennismakingsgesprek is gratis en vrijblijvend.

Onze kosten