Over ’t Hart & De Zaak Advocaten

’t Hart & De Zaak Advocaten bestaat uit Eveline Asselbergs en Marre Breitschaft. Wij zijn ervaren en ieder op ons eigen rechtsgebied gespecialiseerde advocaten. Eveline is in 1998 beëdigd als advocaat en legt zich sindsdien volledig toe op het personen- en familierecht en mediation. Marre is in 2000 als advocaat beëdigd en heeft zich gespecialiseerd in letselschade.

Als advocaten zijn wij ingeschreven bij de Nederlandse Orde van Advocaten in Den Haag (Neuhuyskade 94, 2596 XM Den Haag, 070 335 35 35, info@advocatenorde.nl). Meer informatie over de Orde van Advocaten en welke regels op advocaten van toepassing zijn (voortvloeiend uit onder meer de Gedragsregels, de Advocatenwet, de Verordening op de Advocatuur en de Regeling op de Advocatuur) kunt u vinden op www.advocatenorde.nl.

Op onze rechtsgebieden zijn wij lid van de daarbij behorende specialisatieverenigingen waaruit extra waarborgen voortvloeien voor opleiding en kwaliteit. Voor meer informatie over de specialisaties kunt u kijken bij ‘rechtsgebieden’.

Wij staan allebei uitsluitend particulieren bij.

Per 2016 besloten wij onze krachten te bundelen in ’t Hart & De Zaak Advocaten. “’t Hart” staat voor het menselijk aspect en onze liefde voor het werk. “De Zaak” staat voor vakkennis, kunde en de aandacht die uitgaat naar het zakelijk aspect. Door beide termen op gelijk niveau te plaatsen, geven wij aan dat deze even belangrijk zijn. Uit onze kernwaarden vloeit daarbij logisch voort het begrip “hart voor de zaak”. De manier van schrijven refereert aan de klassieke naamgeving van advocatenkantoren, maar in ons geval is de kantoornaam een adagium. Dit blijft altijd hetzelfde. Het is het hart van de organisatie.

Zoekt u advocaten:

 • die oog hebben voor het persoonlijk aspect,
 • die u altijd persoonlijk te woord en terzijde staan,
 • die rechtstreeks en laagdrempelig zijn te benaderen,
 • die duidelijke taal spreken,
 • die juridisch inhoudelijk op het hoogste niveau zijn geschoold,
 • die staan voor kwaliteit,
 • die een praktische instelling hebben, maar zo nodig voor u naar de rechter gaan?

Dan bent u bij ’t Hart & De Zaak Advocaten aan het juiste adres!

U bent van harte uitgenodigd om contact op te nemen om een afspraak te maken voor een gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek.

Kantoororganisatie

’t Hart & De Zaak Advocaten is een openbare maatschap gevestigd te Den Haag (KvK-nummer 64357406, BTW-nummer 855631156B01), bestaande uit de vennoten mevrouw mr. E.G.S.N. Asselbergs tevens h.o.d.n. Advocatenkantoor Asselbergs (KvK-nummer 55557074, BTW-id NL001733729B29) en mevrouw mr. M.B.H. Breitschaft tevens h.o.d.n. Breitschaft Advocatuur (KvK-nummer 55293026, BTW-id NL001675022B33), die als individuele advocaten de praktijk voor eigen rekening en risico uitoefenen. Alle opdrachten worden uitsluitend gegeven aan en aanvaard door een van de individuele advocaten. Geen enkele opdracht zal worden aanvaard door meerdere advocaten of de kostenmaatschap als zodanig.

’t Hart & De Zaak Advocaten is conform de vereisten van de Nederlandse Orde van Advocaten verzekerd tegen het risico van beroeps- en bedrijfsaansprakelijkheid bij CNA via Advocaat & Polis.nl onder polisnummer AP1985008. De dekking voor beroepsaansprakelijkheid heeft betrekking op werkzaamheden die behoren tot de normale praktijk van een Nederlandse advocaat. Voor beroepsaansprakelijkheid is een totaalbedrag van € 2.000.000,- per jaar verzekerd waarvan een bedrag van € 1.000.000,- per aanspraak. Nadere gegevens over deze aansprakelijkheidsverzekering zijn op aanvraag bij een van de advocaten van ’t Hart & De Zaak Advocaten verkrijgbaar.

’t Hart & De Zaak Advocaten ontvangt geen derdengelden en heeft om die reden geen stichting derdengelden beschikbaar. Een schadevergoeding voor de cliënt zal ’t Hart & De Zaak Advocaten daarom altijd rechtstreeks aan de cliënt laten overmaken.

Klachtenregeling

’t Hart & De Zaak Advocaten hanteert onderstaande interne klachtenregeling conform de daaraan door de Nederlandse Orde van Advocaten gestelde eisen. Indien u een klacht heeft over een van de advocaten, raadpleeg dan de klachtenregeling.

 Kantoorklachtenregeling t Hart & De Zaak.01.01.2016
 Klachtenbrochure ’t Hart & De Zaak Advocaten

’t Hart & De Zaak Advocaten is aangesloten bij de Geschillencommissie Advocatuur. Mocht uw klacht onverhoopt via de interne klachtenprocedure niet zijn verholpen, dan kan de klacht worden voorgelegd aan de Geschillencommissie Advocatuur. Voor meer informatie over deze commissie en klachtprocedure raadpleeg www.geschillencommissie.nl en onderstaande brochures.

Flyer GeschillenCommissie
Reglement GCA 01-01-2022

Contactgegevens

’t Hart & De Zaak Advocaten
Sweelinckplein 1, 2517 GK Den Haag

 070 7200 830
 070 3456 551
 info@hethartendezaak.nl

KvK-nummer: 64357406
BTW-nummer: 855631156B01

Wij nemen contact met u op

Laat uw e-mailadres of telefoonnummer achter en wij nemen contact met u op!

  Routebeschrijving

  ’t Hart & De Zaak zit op een prachtige locatie aan het Sweelinckplein in Den Haag, vlakbij tram 3 en 17. Er is voldoende parkeergelegenheid voor de deur (gratis parkeren tot 13.00 uur).